Politica de confidentialitate

Cand vizitati site-urile Sc Fati Internationa Company Srl, cand ne contactati pentru o cerere de oferta sau cand ne apelati pentru serviciile noastre, ne incredintati informatiile dumneavoastra. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa va arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile dvs.personale va apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta.

 Utilizând oricare dintre produsele sau serviciile noastre și/sau acceptând această Politica de confidentialitate înțelegeți și confirmați că vom colecta și utiliza date cu caracter personal așa cum este descris în această Politica si cu respectarea Regulamentului UE 2016/679(GDPR) .

Sc Fati Company  SRL operează urmatoarele site-uri: www.complexbulevard.ro.

Datele personale pe care le colectăm, Informații personale pe care le colectăm de la terțe părți

 Utilizarea datelor personale colectate despre dvs.

Informațiile personale pe care le partajăm Informații confidențiale

Informații personale despre copii Linkuri către site-urile web și serviciile terților

 Protejarea datelor personale

Modificarea și accesarea datelor dvs. personale

Păstrarea datelor personale

 Drepturile privind datele aplicanților

Alegeri - Comunicări de Marketing Modificări ale Politicii de confidentialitate

Contactaţi-ne

Datele personale pe care le colectăm

 Colectăm date cu caracter personal la fiecare punct de contact sau interacțiune cu clienții, iar pentru îndeplinirea fiecărui aspect al afacerii noastre, putem colecta informații personale. Aceste informații personale pot include: numele si prenumele dvs., adresa poștală, adresa de facturare, adresa de e-mail, numărul de telefon, informațiile referitoare la rezervarea dvs., componenta familiei (adulti si copii); șederea sau vizitarea proprietății; participarea la un concurs, la o tombolă sau la un program de marketing : informații referitoare la achiziționarea și primirea produselor sau serviciilor; caracteristicile personale, naționalitatea, numărul pașaportului și data și locul eliberării; cod numeric personal; istoricul călătoriilor; informații despre plăți, cum ar fi numărul cardului dvs. de plată precum și alte informații despre facturare; preferințele clienților; preferințele de marketing și comunicare; informații despre vehiculele pe care le puteți aduce pe proprietățile noastre; recenzii și opinii despre portofoliul proprietății noastre și alte tipuri de informații pe care alegeți să le furnizați sau pe care le putem obține în legătură cu dvs.

Este posibil să solicităm detalii despre călători comuni, inclusiv datele de identificare ale acestora. Este, de asemenea, posibil să colectăm informații privind conversațiile avute prin intermediul retelelor de socializare sau SMS.

În plus, colectăm și alte informații personale, în anumite situații, cum ar fi:

  Sondaje : Există posibilitatea să solicităm date demografice sau alte date personale în cadrul sondajelor efectuate asupra clienților. 

Colectarea la locație: Colectăm informații personale suplimentare în timpul  înregistrării/cazării la proprietățile noastre, inclusiv informații care pot fi solicitate conform legislatiei in vigoare. Este de asemenea posibil să utilizăm inregistrare video si/sau audio in spatiile comune pentru protecția personalului nostru, a oaspeților și a vizitatorilor proprietăților noastre în cazurile permise de lege. Pe lângă aceasta, putem colecta informații personale asociate serviciilor de pe proprietate, precum serviciile de concierge, centre de sănătate, spa, activitățile, servicii de agrement și închiriere de echipamente. 

Profilurile evenimentelor: Dacă planificați un eveniment la noi, noi colectăm specificații privind conferința sau evenimentul, data evenimentului, numărul de invitați, detalii privind spațiile de cazare, iar pentru evenimentele corporative, informații referitoare la organizația dvs. (denumire, buget anual și numărul de evenimente sponsorizate pe an). În plus, colectăm informații despre oaspeții care fac parte din grupul sau evenimentul dumneavoastră. Dacă ne vizitați în cadrul unui grup, este posibil să deținem informații personale despre dumneavoastră pe care ni le-a furnizat grupul și să vă trimitem reclame în urma sejurului dumneavoastră împreună cu grupul sau în urma participării la un eveniment, în funcție de preferințele dumneavoastră și conform legii. Dacă ne vizitați în cadrul unui eveniment, este posibil să transmitem informații personale despre dumneavoastră planificatorilor evenimentului, în măsura permisă de lege. Dacă sunteți planificator de evenimente, este, de asemenea, posibil să transmitem informații despre evenimentul dumneavoastră tertilor, in calitate de furnizori de servicii terți care își pot face publicitate pentru serviciile lor către dumneavoastră, în măsura permisă de lege

 Rețelele de socializare: Dacă alegeți să participați la activitățile sau ofertele rețelelor de socializare sponsorizate de SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL putem colecta anumite informații de pe contul dvs. de socializare în funcție de setările rețelei de socializare, precum locație, cazări, activități, interese, fotografii, actualizări ale stării și lista cu prieteni. Vă putem permite, de asemenea, să vă înscrieți în concursuri în care trebuie să furnizați fotografii, cum ar fi fotografii ale sejurului petrecut pe proprietatea noastră, pe care le puteți partaja cu persoanele cu care sunteți conectat pe rețelele sociale pentru voturi, oferte comune sau alte promoții.

 Expediați către prieteni: Din când în când, putem oferi o funcție care vă permite să partajați un mesaj cu un prieten, prin intermediul internetului. Folosind această funcție, declarați că aveți dreptul să folosiți și să ne furnizați numele și adresa de e-mail a destinatarului în acest scop.

 

Informații personale pe care le colectăm de la terțe părți

Este posibil să colectăm informații despre dumneavoastră și de la terți, de la serviciile aferente rețelelor sociale care sunt în concordanță cu setările făcute de dumneavoastră pentru aceste servicii; și din alte surse terțe care sunt autorizate prin lege să ne transmită datele dumneavoastră.

 Utilizarea datelor personale colectate despre dvs.

 Noi folosim datele dvs. cu caracter personal în mai multe moduri, inclusiv pentru a oferi și personaliza serviciile pe care le solicitați și pe care le așteptați de la SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL, pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate în cadrul proprietățiI noastre, promoțiile de vânzări, precum și așa cum este stabilit mai jos în detaliu. Vom colecta consimțământul dvs. înainte de a vă prelucra datele atunci când este necesar conform legislației aplicabile.

Colectăm anumite date, inclusiv numele si prenumele dvs., adresa, informațiile dvs. de plată pentru a vă procesa rezervarea. Necomunicarea acestor informații va determina incapacitatea noastră de a vă procesa rezervarea.

  Planificarea conferințelor și a evenimentelor: Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a vă furniza informații cu privire la planificarea conferințelor și a evenimentelor.

  Pentru a va raspunde la intrebari si solicitari 

Pentru a face demersurile necesare in vederea incheierii unui contract

  *Marketing și comunicare: În cazurile comunicarii consimtamantului, este posibil să folosim informațiile dumneavoastră personale pentru a vă furniza sau oferi buletine informative, promoții și oferte speciale recomandate, precum și alte mesaje publicitare în funcție de orice preferințe privind comunicarea exprimate de dumneavoastră. Folosim informațiile dvs. pentru a furniza mesaje în cadrul sejurului și confirmări pentru rezervări; pentru a vă trimite mesaje de marketing; și pentru a desfășura studii, tombole, trageri la sorți și alte concursuri. Putem transmite aceste comunicări prin e-mail, prin poștă, prin publicitate online, rețele de socializare, telefon, mesaje text (inclusiv SMS și MMS), notificări, mesaje în aplicație și alte mijloace. Cu acordul dumneavoastră, folosim conținutul generat de utilizator (cum ar fi fotografii) de la serviciile aferente rețelelor de socializare pentru a afișa reclame pe site-urile noastre web și în aplicațiile noastre. Noi folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite mesaje de marketing pe baza consimțământului dvs. exprimat. Puteți să vă retrageți consimțământul pentru comunicările de marketing direct în orice moment, contactând-ne la adresa complexbulevard@gmail.com urmând instrucțiunile de dezabonare din mesajul de marketing.  *Îmbunătățirea serviciilor: Putem folosi informațiile dvs. personale pentru a îmbunătăți serviciile SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL  și pentru a ne asigura că site-urile noastre, produsele și serviciile reprezintă interes pentru dvs.  Inregistrarea in Sistem si Facturarea serviciilor: Vom folosi datele dumneavoastra personale pentru a va inregistra in sistemele noastre de gestiune si pentru intocmirea facturilor fiscale conform legislatiei in vigoare.

*Corectitudinea, analiza și personalizarea datelor: Vă putem corobora informațiile personale cu date din surse terțe cu scopul de a actualiza și a analiza informațiile dvs. Ne bazăm și pe informații de la terți pentru a putea oferi servicii mai bune și mai personalizate. Spre exemplu, dacă vă conectați prin rețele de socializare sau alte conturi la serviciile noastre, putem folosi aceste informații pentru a face experiența dvs. cu noi mai personală și socială, sau putem să o partajăm și să o folosim după cum este descris în prezentul document.

Informațiile personale pe care le partajăm

 Pentru a vă oferi nivelul așteptat de ospitalitate și a vă furniza cel mai bun nivel al serviciilor, este posibil să transmitem informațiile dumneavoastră personale furnizorilor noștri de servicii și altor terțe părți, după cum este prezentat în detaliu mai jos:

*  Evenimente în grup sau întâlniri: Dacă vizitați SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL în cadrul unui grup sau al unei conferințe, informațiile solicitate pentru planificarea întâlnirii și a evenimentului pot fi partajate cu organizatorii acestor întâlniri și evenimente și, dacă este cazul, cu oaspeții care organizează sau participă la întâlnire sau eveniment. 

* Colaboratori: Ne putem asocia cu alte companii pentru a vă furniza diverse produse sau servicii si astfel putem partaja informațiile în mod corespunzător cu partenerii noștri de afaceri. De exemplu, vă putem aranja închirierea unei mașini sau furnizarea de alte servicii de la colaboratorii noștri (transferuri, inchirieri echipamente, servicii florale, rezervari catre restaurante si cluburi, programari diverse servicii) și, în consecință, putem partaja cu aceștia datele dvs. Furnizorii noștri de servicii sunt obligați prin contract să protejeze informațiile dumneavoastră personale și nu le pot utiliza sau distribui în alt mod, cu excepția cazurilor impuse prin lege. Cu toate acestea, furnizorii noștri de servicii de detectare a fraudelor pot utiliza, dar nu distribui, informațiile dumneavoastră personale în scopul detectării fraudelor.

* Servicii la locație: Este posibil să transmitem informații personale furnizorilor de servicii la proprietate, cum ar fi servicii de tip concierge, spa, servicii de restaurant sau mese festive.

 *Tranzacții comerciale: Pe măsură ce ne dezvoltăm afacerea, putem vinde, cumpăra, restructura sau reorganiza afaceri sau capital, sau putem înceta să administrăm sau să ținem în franciză un hotel care face parte din portofoliul nostru la momentul actual. În astfel de circumstanțe, SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL  poate transfera sau ceda informațiile colectate și date personale, unuia sau mai multor terți afiliați sau neafiliați în legătură cu aceste tranzacții comerciale. În măsură în care legislatia in vigoare o impune, vom furniza o notificare a intenției noastre de a transfera date personale către terți în acest scop și vă vom explica modul în care puteți refuza un astfel de transfer.

*  Altele: Pe lângă aceasta, SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL  poate dezvălui informații personale pentru: (a) a respecta legislatia in vigoare, (b) a răspunde cererilor guvernamentale sau ale autorităților publice, (c) a respecta procesul juridic valid, (d) a proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau proprietatea SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL  , vizitatorii site-ului, clienții, angajații sau publicul, (e) a ne permite să găsim remedii disponibile sau să limităm daunele pe care le putem susține, (f) a aplica termenii și condițiile site-urilor noastre și (g) a răspunde la o urgență.

 

 

Informații confidențiale

Termenul „informații sensibile“ se referă la informațiile privind originea dumneavoastră rasială sau etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filozofice, calitatea de membru sindical, sănătatea, viața sexuală sau orientarea sexuală, informații genetice, antecedente penale și orice alte date biometrice utilizate în scopul identificării unice. În unele jurisdicții, numerele de telefon mobil, datele despre locație și informațiile conținute de documentele de identitate sunt, de asemenea, considerate informații sensibile.

 În general, nu colectăm informații sensibile, cu excepția cazului în care acestea sunt oferite voluntar de dvs. sau dacă suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu legile sau reglementările aplicabile. Putem folosi datele privind sănătatea furnizate de dumneavoastră pentru a vă servi mai bine și a vă îndeplini nevoile speciale.

 Informații personale despre copii

Nu colectăm în mod conștient informații personale despre persoanele sub 16 ani. În calitate de părinte sau tutore, vă rugăm să nu permiteți copiilor să trimită date personale fără permisiunea dvs.

Linkuri către site-urile web și serviciile terților Site-urile noastre pot conține linkuri către site-uri terțe. Rețineți faptul că nu ne asumăm responsabilitatea pentru colectarea, utilizarea, păstrarea, partajarea sau dezvăluirea datelor sau informațiilor de către astfel de terțe părți. În cazul în care folosiți sau furnizați informații pe site-urile terților, se aplică termenii și politica de confidențialitate a site-urilor respective. Vă sfătuim să citiți politica de confidențialitate ale site-urilor pe care le vizitați înainte de a trimite date personale.

SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL se poate asocia cu un număr limitat de furnizori de internet, pentru a oferi acces la internet oaspeților noștri. Folosirea serviciilor de internet pe proprietate cade sub incidența termenilor de utilizare și a politicii de confidențialitate ale furnizorilor terți de internet. Puteți accesa  termenii și politicile respective utilizând linkurile de pe pagina de autentificare a serviciului respectiv, sau vizitând site-ul web al furnizorului de internet.

Protejarea datelor personale

SC FACTI INTERNATIONAL COMPANY SRL  va lua măsuri rezonabile pentru: (a) a proteja informațiile personale de accesul neautorizat, de dezvăluire sau de distrugere și (b) a păstra informațiile personale precise și actualizate după caz. SC FACTI INTERNATIONAL COMPANY SRL  are o echipă internă solidă de profesioniști dedicați în domeniul securității informațiilor care sunt responsabili pentru crearea, actualizarea și gestionarea programului de securitate.

Cerem și afiliaților și furnizorilor noștri de servicii cu care partajăm informații personale să facă eforturi rezonabile pentru a păstra confidențialitatea informațiilor personale despre dvs. Pentru tranzacțiile online, utilizăm măsuri tehnologice rezonabile pentru a proteja informațiile personale pe care ni le transmiteți prin intermediul site-ului nostru. Totuși, din păcate, niciun sistem de securitate sau sistem de transmitere a datelor pe internet nu poate garanta securitatea datelor dvs.

 

Modificarea și accesarea datelor dvs. personale

Puteți solicita să vă informăm cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem în legătură cu dvs. și, după caz, să vă retrageți acordul pentru anumite activități de prelucrare a datelor și/sau să solicitați actualizarea, corectarea, ștergerea și/sau oprirea prelucrării informațiilor dvs. personale. Vom face toate actualizările și modificările necesare în termenul stabilit de legea aplicabilă și conform legii.. Aceste solicitări pot fi trimise în scris la adresa complexbulevard.ro sau la adresa postala Bdul Mamaia, 294, Constanta. Pentru a vă proteja confidențialitatea, putem răspunde la astfel de solicitări la adresa de e-mail pe care ați înregistrat-o sau ne-ați furnizat-o prin alte metode.

 De asemenea, în anumite circumstanțe, în funcție de legislația aplicabilă, ne puteți solicita să încetăm transmiterea informațiilor personale despre dumneavoastră către partenerii noștri de afaceri sau puteți solicita ca SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL  să înceteze utilizarea informațiilor personale despre dumneavoastră, scriindu-ne la adresa de e-mail sau adresa poștală de mai sus. Vom încerca să onorăm această solicitare, în conformitate cu legislația în vigoare.

Păstrarea datelor personale

Păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe perioada necesară pentru a îndeplini scopul pentru care au fost colectate, de regulă pe durata oricărei relații contractuale și pentru orice perioadă ulterioară, după cum este necesar sau permis de legea aplicabilă. Politicile noastre de păstrare a datelor reflectă statutul aplicabil al perioadelor de prescripție și al cerințelor legale.

Vom distruge informațiile dumneavoastră personale cât mai curând posibil și într-un mod în care să nu mai poată fi recuperate sau reconstituite.

Dacă informațiile personale sunt imprimate pe suport de hârtie, acestea vor fi distruse într-un mod sigur, prin tocarea sau arderea documentelor pe suport de hârtie sau în alt mod, iar dacă acestea vor fi salvate pe suporturi electronice, vor fi distruse prin mijloace tehnice pentru a asigura faptul că informațiile nu mai pot fi recuperate sau reconstituite ulterior.

Drepturile privind datele aplicanților

Dreptul de acces, corectie și ștergere a datelor Aveți dreptul să: ne cereți să confirmăm dacă vă procesăm datele cu caracter personal; primiți informații despre modul în care sunt prelucrate datele dumneavoastră; obțineți o copie a datelor dvs. cu caracter personal; ne solicitați să actualizăm sau să corectăm datele dvs. cu caracter personal si/sau sa ne solicitați să vă ștergem datele cu caracter personal în anumite circumstanțe.

 

 Dreptul de a obiecta la procesarea datelor

Aveți dreptul să solicitați ca SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL  să înceteze procesarea datele dvs. cu caracter personal: pentru activități de marketing, inclusiv întocmirea de profiluri; în scopuri statistice si/sau atunci când o astfel de prelucrare are ca scop derularea intereselor noastre legitime de afaceri, cu excepția cazului în care suntem în măsură să demonstrăm că există o cerință legală pentru o astfel de procesare sau trebuie să vă procesăm datele cu caracter personal pentru inițierea, exercitarea sau apărarea împotriva unei acțiuni în justiție. Dreptul de a restricționa procesarea Aveți dreptul să solicitați SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SR L să limiteze procesarea datelor dvs. cu caracter personal:în timp ce SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL evaluează sau este în curs de a răspunde unei solicitări din partea dvs. de a vă actualiza sau corecta datele cu caracter personal; în cazul în care o astfel de procesare este ilegală și nu doriți ca SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL să vă șteargă datele; atunci când SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL nu mai are nevoie de astfel de date, dar doriți să vă păstrăm datele pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea împotriva unei reclamații legale si/sau în cazul în care ați depus o obiecție împotriva procesării pe baza intereselor noastre legitime de afaceri, în așteptarea răspunsului nostru la această solicitare.

In cazul în care limităm prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal ca urmare a solicitării dvs., vă vom informa în prealabil de reluarea unui astfel de proces.

Cererile pentru transferul de date

Aveți dreptul să solicitați să vă furnizăm dvs. sau unei terțe părți pe care o desemnați anumite date cu caracter personal într-un format utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină. Vă rugăm să rețineți, totuși, că drepturile de portabilitate a datelor se aplică numai datelor cu caracter personal pe care le-am obținut direct de la dvs. și numai în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau este necesară pentru a respecta un contract.

Trimiterea cererilor

Solicitările dvs. pot fi trimise în scris la adresa complexbulevard@gmail.ro sau către responsabilul SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL pentru protecția datelor, Tatiana Calangiu, la tel. 0241 -831533 sau la adresa Bdul Mamaia, nr.294. Puteți, de asemenea, să vă actualizați datele cu caracter personal așa cum se prevede în secțiunea „Modificarea și accesarea datelor dvs. Personale”.

 Vom răspunde la toate aceste cereri în 30 zile de la primirea solicitării, cu excepția cazului în care există circumstanțe atenuante, caz în care este posibil să fie necesare 60 zile pentru a vă răspunde. Vă vom informa dacă preconizăm că răspunsul nostru să dureze mai mult decât 30 zile. Rețineți totuși că anumite date cu caracter personal pot fi excluse de la astfel de drepturi în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor. În plus, nu vom răspunde la nicio solicitare decât dacă putem verifica în mod corespunzător identitatea solicitantului.. Dacă aveți nelămuriri legate de practicile noastre privind datele sau de exercitarea drepturilor dvs., puteți să contactați SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL la adresa complexbulevard@gmail.com sau autoritatea de supraveghere din statul membru de reședință.

 

 Dreptul de a vă retrage consimțământul

Aveți dreptul să vă retrageți consimțământul pentru orice tip de procesare pe care o desfășurăm exclusiv pe baza consimțământului dvs. (cum ar fi trimiterea materialelor de marketing direct către contul personal de e-mail). Puteți să vă retrageți consimțământul pentru activitățile de marketing urmând instrucțiunile conținute de toate e-mailurile de marketing sau contactând complexbulevard@gmail.com. Alegeri - Comunicări de Marketing

Dacă ne-ați furnizat informațiile dvs. de contact (adresa de e-mail, numărul de fax, adresa de email sau numărul de telefon), am putea să vă informăm despre produsele și serviciile noastre în conformitate cu preferințele pe care vi le-ați exprimat și cu consimțământul dumneavoastră sau să vă invităm la evenimente prin e-mail, publicitate online, social media, WeChat, WhatsApp, telefon, mesaje text (inclusiv SMS și MMS), notificări push, alerte în aplicație, poșta, etc.

Dacă preferați să nu mai primiți materiale publicitare prin e-mail, puteți opta pentru dezabonare folosind funcția de dezabonare din e-mailul pe care îl primiți de la noi sau prin solicitare catre urmatoarea adresa: complexbulevard@gmail.com . Solicitările de dezabonare pot dura până la zece zile lucrătoare pentru a intra în vigoare. Pentru a vă dezabona de la mesajele text răspundeți la mesaj cu textul „STOP”.

Modificări ale Politicii de Confidentialitate

Există posibilitatea să aducem modificări acestei Politici de confidentialitate din când în când. Dacă vom efectua modificări materiale la această Politica de confidentialitate, vom publica un link către Politica de confidentialitate revizuită pe pagina de pornire a site-ului nostru, iar dacă v-ați înregistrat pentru oricare dintre produsele sau serviciile noastre, vă vom informa prin intermediul unui canade comunicare cu privire la furnizarea acestora. Puteți afla data ultimei actualizări a Politicii de confidentialitate, consultând link-ul și data de la începutul Politicii de confidentialitate. Orice schimbare a prezentei Politici de confidentialitate va intra în vigoare în momentul publicării Politicii de confidentialitate revizuite pe site. Folosirea acestui site, a oricăruia dintre produsele și serviciile noastre și/sau oferirea consimțământului pentru Politica de confidentialitate actualizată în urma acestor modificări constituie acordul dvs. pentru intrarea în vigoare a Politicii de confidentialitate revizuite.

Contactaţi-ne

 Dacă aveți întrebări despre această Politica de confidentialitate sau despre modul în care SC FATI INTERNATIONAL COMPANY SRL procesează datele dvs. cu caracter personal sau dacă vreți să ne complimentați sau să ne transmiteți o plângere, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa complexbulevard@gmail.com sau prin poștă, la adresa Bdul Mamaia, nr. 294. Vom răspunde în decurs de 30 zile sau mai devreme, dacă este posibil.